Hírek
Önkormányzat
Polgármesteri hivatal
Hirdetőtábla
Intézmények
Kultúra
Sport
Kerület
Önkormányzat
Közterületi WI-FI a II. kerületben
Betűméret növeléseBetűméret csökkentéseNyomtatás

Felhasználási feltételek

 

Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzatának (a továbbiakban: Önkormányzat) közterületi WI-FI hotspot szolgáltatását (a továbbiakban: Szolgáltatás) igénybe vevő felhasználó (a továbbiakban: Felhasználó) tudomásul veszi, hogy a Szolgáltatás igénybe vétele a Felhasználási feltételek automatikus elfogadását jelenti.

A Felhasználó a Szolgáltatást saját felelősségére veszi igénybe, és rendelkezik a Szolgáltatás igénybe vételéhez szükséges eszközökkel.

Mind az Önkormányzat, mind a II. Kerületi Városfejlesztő Zrt. (a továbbiakban: Üzemeltető) kizárja felelősségét a Szolgáltatás igénybe vételével kapcsolatban felmerült károkért és igényekért.

Sem az Önkormányzat, sem az Üzemeltető nem tartozik felelősséggel különösen az alábbiakért:

· a Felhasználó számítógépének esetleges meghibásodása;

· vírusfertőzés, adatlopás, adatvesztés;

· a látogatott oldalak által a felhasználó rendszerében történt károkozás;

· az internetkapcsolat esetleges meghibásodása, késedelme, a kapcsolat-megszakadás, a meghiúsult vagy hibás adattovábbítás, illetve az ezek miatt bekövetkezett adatvesztés, adatok nyilvánosságra kerülése vagy illetéktelenek számára hozzáférhetővé válása.

Az Üzemeltető a Szolgáltatás igénybe vételének feltételeit előzetes tájékoztatás nélkül módosíthatja, beleértve annak tartalmát, műszaki jellemzőit, felhasználási jogosultságait, illetve a Szolgáltatás területi és időbeli rendelkezésre állását. Az Üzemeltető jogosult a bejelentkezéskor vagy a csatlakozás során tájékoztató, illetve reklámüzenet megjelenítésére.

 A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a Szolgáltatás igénybe vételéhez szükséges mértékben az Üzemeltető nyilvántartja és kezeli a Felhasználó bejelentkezési adatait.

A Felhasználó tudomásul veszi, hogy a Szolgáltatást kizárólag a hatályos jogszabályok előírásainak betartásával veheti igénybe, így különösen tilos:

· a szerzői jogok megsértése;

· szellemi alkotások illegális terjesztése;

· a tiltott haszonszerzésre irányuló tevékenység;

· a Szolgáltatás közvetlen üzleti felhasználása, továbbértékesítése vagy saját szolgáltatásként hozzáférhetővé tétele;

· a reklámok terjesztése, ide nem értve az Üzemeltető engedélyével folytatott reklámtevékenységet;

· mások személyiségi jogainak megsértése;

· a másokra nézve sértő, (így pl. mások vallási, etnikai, politikai vagy más jellegű érzékenységét sértő), másokat zaklató tevékenység.

Az Önkormányzat és az Üzemeltető nem tartozik felelősséggel különösen a Szolgáltatás Felhasználók általi jogellenes használatáért, illetve az ebből eredő károkért, beleértve azokat a károkat, amelyek abból erednek, hogy a Felhasználó olyan adatot, információt tárol vagy továbbít, amelyet jogosulatlanul szerzett meg, vagy amelyekkel szerzői jogokat vagy egyéb jogszabályokat sért.

 

Utolsó módosítás dátuma: 2012. november 5. 13:45
<2021. március>
HKSzCsPSzV
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Küldje be ötleteit, észrevételeit, kérdéseit Önkormányzatunkhoz itt!