Hírek
Önkormányzat
Polgármesteri hivatal
Hirdetőtábla
Intézmények
Kultúra
Sport
Kerület
Hírek
Betűméret növeléseBetűméret csökkentéseNyomtatás

Fiataloknak is II. Kerület Kártya-program

2018. július 10.

Kerületünk számos hagyományt ápol, amely erősíti a közösségi összetartozást, és szoros szálakkal fűz bennünket lakóhelyünkhöz. Ezt a kötődést kívánta erősíteni az önkormányzat a 2010-ben elindult II. Kerület Kártya-programjával.

A kártya immár nyolc éve kínál kedvezményeket a kerület lakosainak a csatlakozott üzletekben és intézményekben. Ezzel a folyamatosan bővülő kedvezményrendszer igénybe vételét lehetővé tevő elektronikus kártyával a jogosultsággal rendelkező második kerületi polgárok, kártyabirtokosok számára jellemzően 5–15% közötti kedvezményes vásárlásra nyílik lehetőség a rendszerhez csatlakozott partnerek elfogadóhelyein.

 
Nagyítható kép

A külsejében is megújuló program most új taggal bővül: a II. Kerület Kártyához és a II. Kerület Kártya Pluszhoz ősztől csatlakozik az ifjúsági kártya. Ennek kiváltására az az általános iskolai vagy középfokú iskola nappali tagozatos tanulója jogosult, aki a II. kerületben állandó lakóhellyel, bejelentett lakóhely hiányában a II. kerületben tartózkodási hellyel rendelkezik, vagy az önkormányzat illetékességi területén működő általános iskola és középfokú iskola nappali tagozatos tanulója. Az Ifjúsági II. Kerület Kártyával a II. Kerület Kártya alapszolgáltatásai mellett külön, a 6–18 éves korosztály számára kialakított szolgáltatásokat kíván nyújtani az önkormányzat.

A részletekkel, az új kártyatípus, valamint a megújult külsejű kártyák kiváltásával kapcsolatban további tájékoztatást a Budai Polgár újság későbbi számában adnak tájékoztatást.


Utolsó módosítás dátuma: 2018. július 10. 11:13